HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Népdal helyett pornó

A vállalt tévedése igencsak komoly következményekkel járhat, mivel nem csak a megrendelők tucatjaival kell majd pereskedniük, az ír népzenét játszó Irish Tenor Trio mely a szigetállam egyik legnépszerűbb együttese, aligha fog lemondani a kártérítésről.

A Waterfall Home Entertainment karácsony alkalmából 10000 példányban postázta ki megrendelőinek az együttes ünnepi DVD lemezét. Azonban 167 lemezen az olyan ír nemzeti ballada, mint a Danny Boy vagy a Jingle Bell helyett pornófilm volt látható.
A vállalat mind a tízezer kiküldött lemezt sürgősen visszavonta, mivel nem tudták hogy hány dobozba csomagolták tévedésből a Poundland című pornófilmet, mely kifejezetten csak a "kőkemény" jelzővel minősíthető.
Később kiderült, hogy "csak" 197 doboz tartalmazta ezt a zene-DVD helyett, de ez is éppen elég ahhoz, hogy több tucat pereskedő vásárlóval kelljen szembe nézniük. Ezt csak súlyosbítja az a tény, hogy a nevezett együttes leginkább az idősebb korosztály körében kedvelt.
A vállalat igazgatója nem is tudott mást nyilatkozni mint: "Az a dolgok rendje, hogy ajándékot veszünk a nagyszülőknek. Remélem, az emberek a vidámabb oldaláról fogják fel ezt a tévedést."
Tavaly ilyenkor Németországban követtek el hasonló baklövést, mely a körülményeket tekintve még súlyosabb volt. Akkor egy csomagküldő szolgálat az egyik püspöki hivatal megbízásából postázott volna ki katolikus családoknak vallásos témájú videót, azaz tévedésből? pornófilmeket.

[LHP.HU]

2005.01.20. 00:57
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: