HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Alkohollal a vágyakért

Az urak szeretik finom itókákkal oldani a hölgyek gátlását, tudományos kutatások nélkül is tudják, hogy egy finom koktél, egy pohár finom bor, jótékony hatással van a nő érzékeire, és bátorságára, a leendő intim együttlét előtt.

Azt is sokan megtapasztalhatták már, hogy az alkohollal azért óvatosan kell bánni, mert kis adagban hatásos az emberi szervezetre, de túlzásba esve a hölgy partner rendesen becsiccsent, és annak vagy egy hamari elalvás lesz a vége, vagy a nő fél éjszakát nem a partnerét öleli át, hanem a wc kagylót.

Viszont szexológusok állítják, hogy a legnagyobb vágyserkentő ital még ma is a romantikus pezsgő, ami biztosan serkent és felélénkíti a szexuális vágyat.
A pezsgőben lévő buborékok gyorsítják az alkohol felszívódását, ezáltal a hölgy hamarabb ellazul, és lesz kicsit mosolygósabb, és bátrabb a flört során.
A bátorsága pedig hamarosan megnyilvánul, amikor fantáziáját szabaddá engedve, kezeit nem kell már a férfinak irányítani, hanem magától esik a partnerének, és nyúl az inge alá, vagy a nadrágjába.

Azt viszont ne felejtsék el azok a férfiak, akik ezután ezt a taktikát vetik be a kiszemelt „áldozatuknál”, hogy a mennyiség legyen kis mennyiségű. Nem kell az egész üveg behűtött pezsgőt elfogyasztani, mert csak az hat pozitívan a nemi vágyakra, és az Önök előtt álló szenvedélyes éjszakára.

nice

2005.09.11. 00:05
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: