HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexis válóok

Az egyre vadabb világban egyre vadabb dolgok miatt válnak el ma már egyes házaspárok, néha nevetséges vagy megdöbbentõ indokokkal is szembetalálják magukat a bíróságok.

Nem kell messzire menni ahhoz, hogy már a szexualitás minden formája váló okká váljon, így most a legújabb divat a válóok beadásához, az Belgiumhoz kötõdik, ahol ma már a szexchat is váló indok lehet egy házaspár életében.

Egy válókereset elindításában általában meg kell indokolni a válás miértjét is, ami ma már Brüsszelben az is lehet, ha a párocska egyik fele többet ül a számítógép elõtt, és ott épp szexchat-elésen kapja a társa, vagy épp egy virtuális, esetleg egy webkamerás félrelépésen.

A belgiumi bíróság szerint a szexchat folytatása sértõ magatartás a házastárssal szemben, így épp elég okot adhat a házasság felbontásához.

Így hát ezek után nem árt vigyázni, hogy milyen oldalakat látogatnak meg, vagy néha-néha fél szemmel odafigyelni házastársuk szörfözésére a neten, mert a szexchat ma már félrelépésnek, megcsalásnak számít.

nice

2005.10.09. 12:46
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: