HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex a házasságon belül

Tény, hogy egy egészséges párkapcsolatban egyaránt helyet kell biztosítani a szerelemnek és a szexnek is.Az viszont hogy ez a két dolog milyen arányban van egymással, megalapozza kapcsolatunk jövőjét.
Szakértők háromféle csoportot különítenek el. A legideálisabb megoldás, ha a házasság egy olyan szerelmi kapcsolat, amelynek a szex egy tökéletesen működő része. Ebben az esetben a szex ugyan úgy egy kellemes része a házasságnak, mint egy közösen eltöltött program vagy egy jó beszélgetés.
A szerelemközpontú házasságok a szakértők szerint túlságosan szélsőségessé teszik a kapcsolatot. Túlidealizálják a szerelmet, ezáltal a szex nem lesz más, mint egy biológiai szükséglet, egy ösztönös cselekmény.
A szexközpontú kapcsolatoknál ugyanúgy megjelenik a szélsőségesség, ami hosszú távon szintén nem jelent jó megoldást. Ilyen esetekben a szex olyan előkelő helyet kap a kapcsolatban, hogy másodlagossá válnak a szerelmi érzések. A kielégülés iránti vágy képzi a hajtóerőt, a szerelem elveszíti a fontosságát ezért a kapcsolat rövid időn belül zátonyra fut.
A szakértők azt állítják, csak az a házasság maradhat hosszú távú ahol megtaláljuk az egyensúlyt a szerelem és a szex között.

nice.hu

2006.11.15. 14:30
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: