HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Miért épp az utcalánnyal?

A felmérések azt mutatják, hogy hazánkban kétféle férfi jár egy kis örömért a prostituáltakhoz, mégpedig az egyetemisták és a bankvezérek.
A terapeuták szerint, aki az utcán keresi az örömöt, azok otthon nem merik kiélni társukon perverznek gondolt szexuális ábrándozásukat, vagy izgalmasnak tartják a „tévúton” járást, mert ebben az esetben ez nem számít félrelépésnek, megcsalásnak, vagy egyszerûen nem vágynak a magánéletben komoly kapcsolatokra, elkötelezettségre, és fizetve a szexért, megveszik maguknak a szükséges gyönyört.

A prostik forgalma karácsony tájékán megugrik, ilyenkor sok kuncsaft keresi fel õket az örömért, vannak, aki erre gyûjtve egy menettel lepik meg magukat ajándékkal, vannak azonban olyan férfiak is, akik rettegve nejük többnapos bújása miatt hûtik le elõre magukat és állnak majd elõ akkor valami „elfordulós” és „alvós” ürüggyel.

A elmondásuk szerint vannak férfiak, akik az összekuporgatott pár ezer forintjukkal várnak a kielégülésre, de nem ritka az sem, hogy milliókat kap egy lány egy pár napos külföldi útért, amit idõsebb kuncsaftja fizet ki, csak azért, hogy pár napig a kedvére tegyen, amikor az csak kéri.

A szakemberek szerint minden egészséges emberben megvan a perverz hajlam, csak kiben hogy jön ez elõ, az változik egyéntõl függõen. Van, aki prostituáltakkal éli ki vágyait, van, aki pornó filmeket bámul, és van az, aki otthon, társával tabuk nélkül megbeszélve egymás vágyait elégíti ki.

nice

2005.12.06. 13:42
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: