HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Extrém szex extrém helyszíneken

Nagy sikert könyvelhetett el egy igencsak különleges szolgáltatásokat nyújtó cég az USA-ban, mely extrém pásztorórákat szervez a „közönséges” szexet már unalmasnak találó párok számára.

A „Kolibri” néven működő vállalkozás kétezer dollár körüli összeg ellenében vállalja, hogy a megszokottól teljesen eltérő helyszíneken szervez izgalmas együttléteket unatkozó pároknak, akik így beragadt liftekben, repülőgépek mellékhelyiségeiben, sőt, akár ejtőernyős ugrás közben! áldozhatnak a szerelem oltárán.
A vállalkozás alapítói az indulást követően pár héten belül hatalmas bevételt könyvelhettek el. Néhány esetben ugyan előre nem látható hiba csúszott a szervezésbe, ami miatt a szex-kaland nem éppen az előre eltervezett eredménnyel végződött, de emiatt még egyetlen pár sem perelte be őket. A szolgáltatásnak egyénként is a feltétele egy olyan nyilatkozat aláírása, melyben a párok saját felelősségükre vállalják az esetleges veszélyeket, beleértve a nyilvános helyeken történő lebukást, és az azzal járó jogi következményeket is.
Jelenleg már ott tartanak, hogy nem győzik teljesíteni a „megrendeléseket” sőt, a sokat tapasztalt visszatérő kuncsaftokat is igyekeznek bevonni a munkába.

nice.hu

2008.05.06. 19:17
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: