HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A 69-es póz

Az orál szex rejtelmeivel már foglalkoztunk pár nappal ezelőtt, de vesézzük ki egy kicsit jobban. Azt már tudjuk, hogy a közös és kölcsönös orális szexet mindannyian szeretjük. Jó, ha tudjuk, hogy a nők 88%-a az orális szexet részesíti előnyben. Tehát uraim, ha eddig nem is így volt, mostantól tessék nagyobb hangsúlyt fektetni az orál szexre! Egyszerre egymást, a 69-es pózban tudjuk kényeztetni, na de ennek is több variációja lehet.

A legegyszerűbb és legismertebb, amikor a nő van felül, térdeit terpeszben, a férfi feje mellé teszi és ráhajol ékességére. Itt a férfi, még a feneket is könnyen eléri.

Ha ezt a pózt a felek felcserélik, tehát a férfi van felül a nő pedig alul, az már egy kicsit érdekesebb lehet. Ugyanis itt, ha az urakat jobban elkapja a hév, akkor igencsak mélyre tudnak hatolni a hölgy torkában, ami már nem igazán eshet jól a gyengébbik nemnek.

Természetesen fekhetünk oldalt is, ami nagyon kényelmes lehet mindkét fél számára, és nagyobb mozgáslehetőséget is ad.

Ha viszont valaki szereti a különleges helyzeteket, az kipróbálhatja ezt a pozíciót függőleges helyzetben. Tehát a férfi áll, a hölgyet pedig lefelé tartja. Ezzel viszont csak óvatosan, kerüljük a sérüléseket! Néha azért ezt is ki lehet próbálni…Jó gyakorlást és szép estét kívánok mindenkinek!

nice.hu

2008.09.29. 13:40
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: